Dilluns, 19 d'agost de 2024
turisme

SNÖ Hotels es farà càrrec del Condes del Pallars de Rialp

La cadena hotelera, amb establiments arreu del Pirineu, començarà a gestionar l'establiment partir del novembre amb la intenció d’obrir pel pont de la Puríssima

Tomàs Garcia Espot Rialp | 19 d'agost de 2024 a les 11:09
Façana de l'Hotel Condes del Pallars de Rialp | Jordi Ubach
La cadena SNÖ Hotels serà el nou gestor de l'Hotel Condes del Pallars de Rialp a partir del mes de novembre. Tal com ha pogut confirmat Pallars Digital, la família propietària del complex ha arribat a un acord amb aquesta empresa hotelera, que preveu obrir pel pont de la Puríssima.

El canvi de gestió arriba després que el conveni amb Rosa dels Vents expirés aquest mateix 2024 i que el grup hoteler anunciés que es desvincularia de l'equipament turístic un cop acabada la temporada d'estiu. Un fet que durant mesos ha deixat en l'aire el futur del Condes i ha generat preocupació i incertesa per l'important impacte econòmic que té al municipi.
 
En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha celebrat l'acord, tot assegurant que des de l'ajuntament estan "molt contents" per la continuïtat de l'hotel. Actualment, l'hotel dona feina a uns 30 treballadors, una xifra que fins i tot es duplica durant els mesos de màxima afluència. A més, la major part dels quals són veïns de la comarca.

En aquest sentit, Sabarich ha destacat que el tancament del Condes era un "neguit" per a la gent del poble, ja la taxa d'atur al municipi s'hauria triplicat la taxa d'atur. Afortunadament, l'alcalde celebra que l'hotel continuarà "donant vida" a la zona, no només per l'oferta d'allotjament, sinó també per les nombroses activitats que en depenen.
 
 

Confirmat el «Pep Summer Camp» 2025

Una d'elles és el Pep Summer Camp, el campus de futbol de Pep Guardiola, que repetirà a Rialp l'any que ve amb més de 600 joves participants que s'allotgen a l'hotel. Un fet inèdit, segons Gerard Sabarich, atès que l'organització del campus mai abans s'havia assegurat la següent edició tan aviat.

Pel que fa a SNÖ Hotels, futura gestora del complex, l'alcalde de Rialp confia que el traspàs amb Rosa dels Vents serà "correcte, racional i bo pels treballadors", i ha posat en valor que aquesta empresa -que compta amb diversos hotels al Pirineu- "coneix i compta amb la gent del territori".


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació