Diumenge, 1 de setembre de 2024
Festes

Isona dona el tret de sortida a sis dies de festa major

La segona edició de la versió pallaresa d’Humor Amarillo, les actuacions musicals i l’Escala en Hi-Fi són els plats forts de la festivitat, que arrenca aquest dimarts

Pallars Digital Isona | 20 d'agost de 2024 a les 10:29
L'Escala en Hi-Fi és un dels actes més populars de la Festa Major d'Isona | Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major d'Isona 2024. La segona edició de la versió pallaresa d’Humor Amarillo, les actuacions musicals i l’Escala en Hi-Fi són els plats forts de la festivitat, que tindrà lloc del 20 al 25 d'agost. A continuació, us enllacem tots els actes i activitats programades per la principal festivitat isonenca.
 

Dimarts 20 i dimecres 21

La Festa Major començarà aquest dimarts a les 22:30h amb la cantada d'havaneres amb Mar Blava a la plaça de la Font. L'endemà a les 16:30h, hi haurà Humor Amarillo Kids al camp de futbol, seguit de la 2a edició d'aquestes proves en versió pallaresa per als grans, a les 18h.
 

Dijous 22

Dijous, la festa continuarà amb el repic de campanes i la traca a les 12:30h, seguides pel vermut popular i el pregó de festa major a la plaça de l'Olivera. Ja durant la nit, a les 22h tindrà lloc la 47a edició del ja famós Escala en Hi-Fi, mentre que per acabar tindran lloc les actuacions del grup de versions The Pink Goats i Showkats Djs.
 

Cartell i programa de la Festa Major d'Isona 2024.


 

Divendres 23

Mentrestant, el divendres començarà amb la missa solemne, a les 12h, seguida de la festa de l'escuma a la plaça de la Font. A les 19h s'iniciarà el ball de tarda amb Glacé, mentre que a les 21h tindrà lloc el sopar popular a l'Escola Aeso. Després del ball de nit, a la 1h de la matinada es viurà un retorn als anys vuitanta amb Dj Santi Roig i Dj Boixols.
 

Dissabte 24

Ja durant el cap de setmana, dissabte a les 12h hi haurà vermut musical amb Mark&Charlie a la plaça de l'Olivera, mentre que a les 15h, la migdiada popular permetrà una mica descans abans de les noves activitats. Aquestes es reprendran a les 18h, amb la cursa popular, i a les 19:30h Sintonia encetarà el ball de tarda. Finalment, a partir de les 00:30h, el grup Campikipugui, Dj Figue i Dj Ibaitxu protagonitzaran la festa.
 
 

Diumenge 25

El darrer dia de la festa major isonenca comptarà amb dos activitats de tarda. En primer lloc, a les 17h, el concurs de botifarra a l'Escola Aeso i, a les 19h, Music Lovers Duet precedirà el sopar de festa major amb el ball de tarda.

 Consulta el programa de la Festa Major d'Isona 2024


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació