Divendres, 23 d'agost de 2024
acadèmia de talarn

Arriben a l’acadèmia de Talarn els alumnes de la 52a promoció

Es tracta de 109 aspirants que han ingressat a l’AGBS per accés directe, un 10% dels quals són dones

Pallars Digital Talarn | 20 d'agost de 2024 a les 09:52
Els nous alumnes fent cua en la seva entrada a l'acadèmia | AGBS
L'acadèmia militar de Talarn ha rebut aquest dilluns els nous alumnes que ingressen al centre per convertir-se en suboficials. Es tracta de 109 aspirants de la 52a promoció i de la 35a del cos de músiques militars que han entrat a l'AGBS per la via d'accés directe, i dels quals un 10% són dones.

Els alumnes provenen de la vida civil i realitzen la seva incorporació dos setmanes abans que la resta de la seva promoció, amb l'objectiu d'adaptar-se a la forma de vida de l'acadèmia militar.
 
Els aspirants romandran a Talarn fins a finals de desembre, a excepció dels que han ingressat amb la titulació corresponent a l'especialitat fonamental assignada. Aquests només hi seran fins a principis d'octubre, quan tornaran com a sergents alumnes una vegada finalitzada la seva formació en les acadèmies especials.

La promoció que ingressa enguany coincideix amb el 50è aniversari de l'AGBS. L'acte principal d'aquesta celebració va tenir lloc el passat 5 de juliol, durant l'entrega de despatxos presidida per Felip VI i la princesa Elionor
  


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació