Dissabte, 24 d'agost de 2024
Patrimoni

«Si les parets parlessin», el pòdcast del patrimoni català, dedica un capítol al castell i la col·legiata de Santa Maria de Mur

El programa, destinat a un públic familiar, explica de forma divulgativa els principals monuments de Catalunya

Pallars Digital Castell de Mur | 21 d'agost de 2024 a les 11:46
Vista del Castell de Mur i la col·legiata de Santa Maria | Patrimoni
Si les parets parlessin, el pòdcast del patrimoni català, ha dedicat el seu capítol 28 al conjunt monumental de Mur, format pel castell i la col·legiata de Santa Maria. Destinat a un públic familiar i impulsat pel Departament de Cultura, el programa explica de forma divulgativa els principals monuments de Catalunya.

S'estrenarà en exclusiva el pròxim 28 d'agost a les 18h a la col·legiata de Mur, i comptarà amb la participació de l'equip de redacció i producció del programa. Juntament amb Sant Climent de Taüll -capítol 20-, són els únics que es localitzen a la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran
 
Les històries de Si les parets parlessin es narren en un format de conte amb moments de suspens, intriga, descoberta, èpica i fins i tot un punt dramàtic. El format radiofònic de la narració del pòdcast acosta a l’oient als espais triats i l’ajuda a entendre les èpoques i context del monument escollit. Tot això, amb un toc d’humor i ironia, ple d’anècdotes i sorpreses pel públic. 

El pòdcast estarà disponible a totes les plataformes de reproducció (Spotify, Apple Podcast, Amazon Music i Ivoox). En concret, el capítol 28 sobre el Castell de Mur, es publicarà el 29 d'agost, l'endemà de la preestrena al municipi pallarès. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació