Dimecres, 28 d'agost de 2024
Esports

Un FC Rialp reforçat i amb sang jove per provar l'ascens a Tercera Catalana

Santi Fité enceta amb bones sensacions una nova temporada com a entrenador del club del Pallars Sobirà

Tomàs Garcia Espot Rialp | 27 d'agost de 2024 a les 08:15
L'onze del Rialp amb el «padrí» del club aquest diumenge | TGE
Quan falta menys d'un mes per començar la nova temporada, el FC Rialp encara un nou any a Quarta Catalana amb bones sensacions. L'equip s'ha reforçat amb quatre noves incorporacions i també amb sang jove, però a l'únic club que queda al Pallars Sobirà no volen sentir a parlar d'ascens​, tot i que aquest objectiu no és gens irreal.

Tal com explica a Pallars Digital el seu president, Jordi Altieri, l'important és que en aquest municipi pallarès, que amb prou feines supera els 600 habitants, hi hagi futbol. Una tasca gens fàcil, tenint en compte que les comarques de muntanya no van sobrades de joventut.
 

A Rialp no volen parlar d'ascens, però l'objectiu no és gens irreal. Foto: TGE

 
Tanmateix, a Rialp s'ha fet possible, i la passió pel futbol i el poble ha creat un ambient envejable. L'equip és una pinya, i tot i que els hiverns al municipal Jaume Bonell són llargs i durs, des del club groc i negre esperen que el caliu de la gent els ajudi a continuar competint. De ganes no en falten, i enguany compten fins i tot amb un grup d'animació: els Àssua Boys.

En l'apartat futbolístic, l'entrenador del Rialp, el figuerolenc Santi Fité, ha explicat a aquest diari que encaren la temporada 2024-2025 amb "molta il·lusió". Ha celebrat que l'equip compta amb nois de la comarca i també del juvenil gràcies a un conveni amn l'Escola de Futbol. "Ens anirà molt bé per no anar justos als partits de fora", diu.
 

Partit a partit

Sobre la possibilitat de pujar a Tercera Catalana, Santi Fité exposa que "jo mai penso en ascensos; cal anar partit a partit perquè les lligues són molt llargues". En aquest sentit, explica que quan juguen a casa tenen força gent, però que els desplaçaments "ens consten molt".

 
Per això, l'entrenador evita fer pronòstics, però assenyala que "les sensacions són bones". De moment, el Rialp ja s'ha enfrontat amb el CF Tremp, de Segona Catalana, i segons Fité "hem donat la cara fins a l'últim moment amb un equip superior".


Altres notícies que et poden interessar














 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació