Dilluns, 26 d'agost de 2024
Esports

El CF Tremp guanya el Rialp en l'anada de la primera ronda de la Copa Pirineus (0-2)

Els gols de Pere Galceran i Mutu decanten la balança per als trempolins després d'un primer temps igualat

Tomàs Garcia Espot Rialp | 26 d'agost de 2024 a les 08:50
Adrià Codó guanyant un duel aeri amb Eduard Semino | TGE
El CF Tremp s'ha imposat aquest diumenge al Rialp en l'anada de la primera eliminatòria de la Copa Pirineus. El primer test oficial de la pretemporada ha permès als dos equips pallaresos posar-se a prova damunt la gespa del municipal Jaume Bonell i estrenar algunes de les noves incorporacions

La primera meitat ha estat força igualada, sense massa oportunitats clares, i amb un Rialp i un Tremp que es prenien les mides. Malgrat que els separen dos categories, el xoc no ha estat tan desequilibrat com es podia pensar, i els del Pallars Sobirà han estat a l'altura tot i tenir encara alguns jugadors absents.
 

Jordi Moreno aturant un xut del trempolí Jordi Durany. Foto: TGE


Els trempolins tampoc tenien la plantilla completa, fet que ha permès el debut sota pals del juvenil Guillem Lanau. Mentrestant, al davant, la tripleta d'atac formada per Adrià CodóEze Pere Galceran han ofert un tastet del que ens espera aquesta temporada. Precisament, el de Basturs s'ha estrenat al minut 51 amb un potent xut imparable.
 
Malgrat que la inciativa ha aleshores passat a mans dels trempolins, el Rialp no ha perdut la fe en cap moment, però la pilota no ha trobat el camí de la porteria tot i les múltiples ocasions desaprofitades. Qui sí que s'ha retrobat amb el gol és el veterà Mutu, que al temps afegit ha rematat a plaer de cap per fer el 0 a 2 definitiu, en el que podria ser el darrer gol del jugador, que es retirarà un cop finalitzi la pretemporada. El partit de tornada, aquest dimecres a les 21h al Pedrasanta.

En les dos altres eliminatòries de la Copa Pirineus, la Seu d'Urgell ha batut per la mínima l'Organyà amb un gol d'Arnau Amills al minut 34. D'altra banda, el Coll de Nargó ha golejat l'Oliana per 5 a 2 i ja té un peu posat al triangular final que tindrà lloc entre els dies 7 i 8 de setembre.
 
 

El CF Tremp lidera el palmarès

La Copa Pirineus és una competició de pretemporada organitzada per la FCF que enfronta els equips de futbol de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alt Urgell. Es disputa des de l'any 2017 -amb l'aturada del 2020 per la Covid- i el CF Tremp és l'equip que més cops l'ha guanyat, amb dos, seguit de la Seu, l'Organyà, el Pobla i l'Oliana amb un títol cadascú.
 
 Palmarès Copa Pirineus

2017:
 La Seu d'Urgell (5 a 1 contra Oliana i 0-0 contra Organyà)
2018: Tremp (1-2 contra Organyà)
2019: Organyà (3-2 contra La Seu)
2021: Tremp (0-1 contra Organyà)
2022: Pobla (0-3 contra Coll de Nargó)
2023: Oliana (2-0 contra Tremp i 1-0 contra la Seu)



Altres notícies que et poden interessar









 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació