Dilluns, 26 d'agost de 2024
música

El FeMAP clou amb èxit de públic la seva 13a edició

Més de 5.000 persones han assistit als 54 concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus, 17 dels quals al Pallars

Pallars Digital Pallars | 26 d'agost de 2024 a les 10:36
El penúltim concert del festival ha tingut lloc a Santa Maria d'Àneu | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha posat punt final aquest diumenge a la seva 13a edició superant les xifres de l'any passat i amb un 7% més d'entrades venudes.

La d'enguany ha estat una edició de rècord, en la qual s'ha superat el llindar els 5.000 assistents, malgrat que segons els agents de restauració l’ocupació hotelera d’aquest estiu al Pirineu ha estat inferior a la de l’any passat.
 
També han augmentat les pernoctacions als territoris, generant-ne més 700 de manera directa i controlada. D’aquestes un total de 225 formen part dels Packs Turístics del FeMAP. La 13a edició també ha sigut la més extensa fins al moment: en total, 54 concerts en 40 municipis, 17 dels quals del Pallars. Precisament, la penúltima actuació del festival ha tingut lloc aquest dissabte a l'església de Santa Maria d'Àneu (Escalarre).

A més, s’ha comptat amb la presència de 24 agrupacions musicals nacionals i internacionals que han omplert de música les valls i territoris del Pirineu. Els Concerts amb Gust i les activitats complementàries als concerts també han tingut una molt bona rebuda per part del públic assistent.
 
Finalment, cal destacar el vessant més social del Festival. El FeMAP social ha ofert 22 concerts a diferents residències d’avis, centres de salut mental i de diversitat funcional. Una iniciativa que aposta i garanteix un servei a aquells col·lectius que tenen un accés més difícil a la cultura.



Altres notícies que et poden interessar









 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació