L’
Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant la 3a edició del
festival gastronòmic Vianda, que enguany se celebrarà del
19 al 21 de setembre. La
Serradora i els seus voltants tornaran a ser l’escenari d'aquesta proposta centrada en la
gastronomia pallaresa i el
producte local i que ve maridada amb les millors
propostes musicals del territori.
En l’edició d’aquest any, la cuinera convidada serà
Maria Nicolau. El dissabte 21, a partir de les 18h, farà una
demostració de cuina per ensenyar com
acompanyar la carn amb una salsa genuïnament catalana per contrarestar quètxups i maioneses.
Nicolau estava al capdavant del restaurant el
Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau, i actualment col·labora en premsa i programes de televisió i de ràdio. A més, ha escrit els llibres
Cuina o barbàrie! i
Cremo!.
Nicolau insta recuperar el sentit de l’acte més primogènit de la vida:
alimentar-nos; i reivindica que cuinar no és només seguir les instruccions d’una recepta o sotmetre’s a una llista d’
ingredients, sinó que és
arriscar, improvisar i atrevir-se, "en definitiva, a ser lliures".
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi