Dimecres, 28 d'agost de 2024
gastronomia

Maria Nicolau, cuinera convidada a la 3a edició del festival gastronòmic Vianda

L'Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant el programa de la mostra, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 de setembre

Pallars Digital La Pobla de Segur | 27 d'agost de 2024 a les 07:42
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant la 3a edició del festival gastronòmic Vianda, que enguany se celebrarà del 19 al 21 de setembre. La Serradora i els seus voltants tornaran a ser l’escenari d'aquesta proposta centrada en la gastronomia pallaresa i el producte local i que ve maridada amb les millors propostes musicals del territori.

En l’edició d’aquest any, la cuinera convidada serà Maria Nicolau. El dissabte 21, a partir de les 18h, farà una demostració de cuina per ensenyar com acompanyar la carn amb una salsa genuïnament catalana per contrarestar quètxups i maioneses.
 
Nicolau estava al capdavant del restaurant el Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau, i actualment col·labora en premsa i programes de televisió i de ràdio. A més, ha escrit els llibres Cuina o barbàrie! i Cremo!.

Nicolau insta recuperar el sentit de l’acte més primogènit de la vida: alimentar-nos; i  reivindica que cuinar no és només seguir les instruccions d’una recepta o sotmetre’s a una llista d’ingredients, sinó que és arriscar, improvisar i atrevir-se, "en definitiva, a ser lliures".
 


Altres notícies que et poden interessar














  

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació