Dijous, 29 d'agost de 2024
Esports

El CF Tremp goleja el Rialp i obté el bitllet per a la final de la Copa Pirineus (5-0)

Eze, Arnau Domínguez, Albert Gironès i Sergi Moyes van ser els golejadors en un partit dominat clarament pels trempolins

Tomàs Garcia Espot Tremp | 29 d'agost de 2024 a les 10:00
El trempolí Eze encarant la porteria per marcar el seu segon gol | TGE
El CF Tremp jugarà la seva quarta final de la Copa Pirineus després de golejar aquest dimecres el Rialp al Pedrasanta. Si bé el partit d'anada va ser igualat durant els primers 45 minuts, aquest cop els trempolins no han perdonat des de bon principi, i Eze s'ha estrenat amb el club marcant dos gols en menys d'un quart d'hora.

Poc han pogut fer els homes de Santi Fité davant del joc directe del Tremp, molt còmode al seu camp, i que poc abans del descans ha marcat el tercer gràcies a Arnau Domínguez. A la represa, el guió no ha variat gens, i en aquesta ocasió els del Pallars Sobirà tampoc han trobat el camí de porteria. Finalment, Albert Gironès Sergi Moyes han culminat la golejada que, amb un global de 7 a 0, dona el bitllet als trempolins per a la final a tres del trofeu pirinenc.

A l'espera de saber el lloc on se celebrarà el triangular pel títol, el Tremp previsiblement s'enfrontarà al Coll de Nargó, que va golejar l'Oliana per 5 a 2, mentre que l'altre finalista sortirà del duel d'aquest cap de setmana entre la Seu d'Urgell i l'Organyà, amb resultat d'1 a 0 al partit d'anada.

El CF Pobla crea el Trofeu Miquel Poyatos

Per la seva banda, el CF Pobla jugarà el seu primer partit oficial de pretemporada aquest diumenge a les 18h contra el Bossòst. I ho farà per un motiu molt especial, ja que la nova junta del club ha decidit crear el Trofeu Miquel Poyatos en record i homenatge a aquest mític jugador poblatà de la dècada dels vuitanta, traspassat fa uns anys.