Divendres, 30 d'agost de 2024
música

Els Concerts a la Fresca de la Pobla clouen la temporada d’estiu amb 550 espectadors

És el cinquè any consecutiu que el cicle ha tenyit de música la pista de l’Escola Els Raiers cada dimecres d’agost

Pallars Digital la Pobla de Segur | 30 d'agost de 2024 a les 10:32
L'esdeveniment es consolida com una de les principals activitats musicals en dia laboral al Pallars Jussà | Ajuntament de la Pobla de Segur
Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de la Pobla de Segur, amb col·laboració del Voluntariat de Cultura, ha organitzat un nou cicle de Concerts a la Fresca que han amenitzat les nits dels dimecres d’agost a la pista de l'Escola Els Raiers.

L'esdeveniment es consolida així com una de les principals activitats musicals en dia laboral al municipi i al Pallars Jussà. Els quatre concerts, celebrats tots els dimecres d’agost, han aplegat prop de 550 persones.

En el primer concert vam poder escoltar les versions rumberes de Sant Pau Rhumb Band. El següent dimecres la gent va aplaudir amb ganes les cançons de Mel i Caiena com també en el tercer concert, on les tres veus de Les Ninettes acompanyades de teclats, contrabaix i percussió van entusiasmar el públic.
 
El darrer concert es va reservar per a les íntimes cançons de la cantautora tarragonina Anna d’Ivori, acompanyada de la seva banda, que ens va presentar el seu nou disc Eclipsi.

A petició del públic assistent, Anna d’Ivori ha estat l’única cantant que ha repetit actuació en aquests cinc anys de concerts. Els quatre concerts han estat de gran qualitat artística i el públic ha aplaudit entusiastament les actuacions de tots els grups.
 


Altres notícies que et poden interessar

















  

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació