Divendres, 30 d'agost de 2024
recerca

MónNatura, seu de les 3es Jornades de Recerca del Parc Natural de l’Alt Pirineu

L’esdeveniment, que reuneix científics, gestors i entitats locals, tindrà lloc del 4 al 6 de setembre

Pallars Digital Alt Àneu | 30 d'agost de 2024 a les 09:53
MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus, a les Planes de Son (Alt Àneu) acull del 4 al 6 de setembre les 3es Jornades de Recerca del Parc Natural de l’Alt Pirineu. L'esdeveniment, que reuneix científics, gestors i entitats locals amb l’objectiu de divulgar el coneixement científic, així com aportar indicacions de com aquest coneixement s’hauria de tenir en compte a nivell de gestió i planificació dels espais naturals.
 
En aquesta edició de les Jornades de Recerca també es posarà èmfasi en la gestió sostenible dels recursos naturals en un context de canvi climàtic. En aquest sentit, l'objectiu és impulsar un model exportable a altres zones de muntanya. Amb més de 60 ponents, la cita combinarà la divulgació científica amb una visita a la Vall de Bonabé, impulsant la col·laboració per conservar l'ecosistema i l'ecosociologia úniques de l'Alt Pirineu.
 
El programa de les Jornades inclou un total de 76 participacions (66 ponències, 10 en format pòster) repartides en 10 sessions temàtiques sobre evolució del paisatge, arqueologia, geologia, llegat cultural, estanys, xarxes de monitoratge/nivologia, sistemes socioecològics, ecologia animal i biodiversitat, ecologia forestal i biodiversitat, i rius i molleres. 
 


Altres notícies que et poden interessar

















  

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació