Diumenge, 1 de setembre de 2024
Esports

El CF Tremp jugarà la primera ronda de la Copa Catalunya contra el Verdú Cercavins

Com a campió de Tercera Catalana, els pallaresos s’enfrontaran als de l'Urgell, que la temporada passada van alçar el títol de Quarta

Tomàs Garcia Espot Tremp | 30 d'agost de 2024 a les 11:39
Enguany s'han unificat la Copa Catalunya Absoluta i l'Amateur | FCF
La pretemporada no s'atura i el CF Tremp té aquest dissabte una altra cita al calendari: la Copa Catalunya. Pocs dies després de classificar-se per a la final de la Copa Pirineus, i en qualitat de vigent campió del grup 15 de Tercera Catalana, els pallaresos jugaran la primera eliminatòria del trofeu català contra el Verdú Cercavins, que la passada temporada es va alçar amb el títol de Quarta Catalana.

El duel tindrà lloc a les 17h en aquesta localitat de l'Urgell. Enguany, aquesta competició canvia de format, i la Federació Catalana ha unificat la Copa Catalunya Absoluta i l'Amateur en sol torneig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)


Aquest format unificat permet l’entrada dels campions de grups de categories territorials d’aficionats, així com tots els equips de categories estatals, donant més al·licient a la competició.
 

Mor l'entrenador que només va durar quatre partits a Tremp

Aquesta setmana, el futbol català i espanyol s'han acomiadat de l'exjugador i exentrenador José Luis Guerra, mort a Salou amb 78 anys. Va dirigir diversos equips com ara el Nàstic de Tarragona, el Reus, el Roda de Barà, el Vilafranca, el Tortosa i també el Tremp. A la capital del Pallars Jussà, però, Guerra només va durar quatre jornades a la banqueta blanc-i-negra.
 


Els mals resultats va precipitar la sortida de l'entrenador després de 4 jornades.


L'entrenador va fitxar pel club trempolí la temporada 1997-1998, quan l'equip militava a Primera Catalana. El gener de 1998, la sortida de Ramon Planes cap al Brasil va propiciar l'entrada de Guerra. Tanmateix, els resultats no van acompanyar, i després de sumar només un punt en quatre partits, l'entrenador nascut a Madrid va ser acomiadat i substituït pel seu segon, Sergi Valero.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació