Dilluns, 2 de setembre de 2024
Esports

El CF Tremp derrota el Verdú Cercavins i avança a la segona ronda de la Copa Catalunya (0-3)

Els gols de Ponsich, Codó i Mutu van fer valer la superioritat del conjunt pallarès, que ja espera rival per a la següent eliminatòria

Jordi Ubach Llorens Tremp | 2 de setembre de 2024 a les 11:06
Els capitans i el quadre arbitral, abans de l'inici del partit | CF Verdú
El CF Tremp jugarà la segona ronda de la Copa Catalunya després de superar amb solvència aquest dissabte a domicili el Verdú Cercavins per 0 gols a 3. Els trempolins van fer valer la seva superioritat en un duel d'equips campions la temporada passada a les seves respectives categories i recent ascendits, els pallaresos a Segona Catalana i els de l'Urgell a Tercera.

Els locals, que disputaven el seu primer partit en aquesta competició, van sortir molt endollats i van disposar de les primeres ocasions de gol fins a mitjans de la primera part. Després de la pausa d'hidratació, els trempolins van començar a imposar el seu ritme, tot i que al Verdú Cercavins continuava arribant amb perill a la porteria rival, aconseguint fins i tot anotar un gol que va ser anul·lat de forma dubtosa.

Davant del vendaval dels de l'Urgell, al minut 34, però, Jordi Ponsich aconseguia anotar un autèntic golàs de falta que es col·lava per l'esquadra de la porteria local. Amb el resultat de 0 a 1 i amb un duel força igualat malgrat la poderosa arrencada dels locals, s'arribava al descans.

Els jugadors del CF Tremp que es van desplaçar a Verdú. Foto: CF Tremp

A la segona meitat el partit va canviar radicalment amb un Tremp que va saber reaccionar per portar el partit al seu terreny i dominar-lo a plaer. Els pallaresos van fer valer la seva superioritat tècnica i física per acabar anotant dos gols més, que fins i tot es van quedar curts. El 0-2 l'establia Adrià Codó al minut 53 i el definitiu 0-3 va ser obra de Mutu, que manté el seu idil·li amb el gol tot i sortir des de la banqueta, al minut 78.

El CF Tremp, doncs, avança a la següent fase en la que és la seva segona participació a la Copa Catalunya. El proper matx, però, encara no té rival ni data, ja que el conjunt trempolí, recordem, també està classificat per al triangular final de la Copa Pirineus, que disputarà contra l'Organyà i el Coll de Nargó entre els dies 7 i 8 de setembre.

Cal recordar que enguany la Copa Catalunya ha canviat de format, i la Federació Catalana de Futbol ha unificat la Copa Catalunya absoluta i l'amateur en un sol torneig. Aquest format unificat permet l’entrada dels campions de grups de categories territorials d’aficionats, així com tots els equips de categories estatals, amb l'objectiu de donar més al·licient a la competició.