Dimarts, 3 de setembre de 2024
llibres

Publiquen un llibre amb 101 propostes per fer a la Serra del Montsec

La guia, escrita per David Chacobo i Cristina Papell, mostra la diversitat i la grandesa d’un paisatge essencial per a la història de Catalunya i l'Aragó

Pallars Digital Montsec | 3 de setembre de 2024 a les 17:32
Cobetes del llibre de propostes sobre el Montsec | CCPJ
La Serra del Montsec és un dels racons més espectaculars i menys coneguts del nostre país. El llibre Serra del Montsec. 101 Propostes, que ara es publica, és una bona oportunitat per submergir-se en aquest territori limítrof entre les comarques del Pallars Jussà i la Noguera.

Escrit per David Chacobo i Cristina Papell, grans coneixedors de la zona, es tracta d’una guia a través de 101 experiències úniques que mostren la diversitat i la grandesa d’un paisatge essencial per a la història de Catalunya i l'Aragó.

En aquest llibre s’hi detallen des de coves misterioses i ermites enlairades en llocs aparentment impossibles, fins a despoblats mítics i formacions geològiques d’importància mundial. També s’hi pot descobrir zones humides singulars, productors artesans i imponents castells de frontera per transportar-nos a un capítol apassionant de la nostra geografia.

La Serra del Montsec està dividida en tres unitats amb personalitat pròpia: el Montsec de Rúbies (o de Meià), el Montsec d’Ares i el Montsec de l’Estall, cadascuna amb els seus paisatges únics i espectaculars. Els impressionants congostos de Terradets i Mont-rebei travessen aquestes serres, creant un entorn natural perfecte per a l’aventura i la contemplació.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació