Dijous, 5 de setembre de 2024
Telefonia

Una nova avaria massiva de telèfon i Internet afecta cinc pobles de la Vall Fosca

Es tracta del tercer tall de cobertura que es produeix al municipi de la Torre de Capdella aquest estiu

Jordi Ubach Llorens Vall Fosca | 5 de setembre de 2024 a les 09:35
Pla general del poble d'Astell, un dels pobles afectats | Gustau Erill
Nova avaria de Movistar a la Vall Fosca, la tercera en poc més de dos mesos. En aquesta ocasió, els talls afecten des de dimecres els clients de cinc pobles, segons ha informat l'Ajuntament de la Torre de Capdella en un comunicat. Els nuclis que han quedat sense telefonia -fixa i mòbil- ni Internet són Pobellà, Mont-ros, Paüls de Flamisell, la Plana de Mont-ros i Astell.

A principis d'estiu, el 29 de juny passat, ja hi va haver una afectació idèntica a aquesta fruit d'una avaria que es va allargar durant quatre dies. Més tard, el 24 de juliol, una nova incidència tornava a deixar sense servei els clients d'una desena de pobles.

A part dels particulars, veïns de la vall, aquest tall en el servei també afecta un gran nombre de negocis, gent de pas i turistes. Qui també en surt perjudicat, especialment en aquesta època de l'any, són els serveis turístics, que no poden agafar reserves o fer cobraments amb targeta de crèdit. També en pateix les conseqüències la gent gran, un dels col·lectius més vulnerables en situacions com aquesta.

 

Talls constants

Aquesta no és la primera ocasió que el municipi de la Torre de Capdella pateix talls importants de telefonia i Internet. A banda de les dos d'aquest estiu, la darrera es va produir ara fa dos anys, quan l'ajuntament va arribar a denunciar els fets a l'Agència Catalana de Consum, mentre que l'anterior va ser al 2018, com en els anteriors casos, casualment també durant el mes de juliol.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació