Dimarts, 10 de setembre de 2024
Esports

El CF Tremp cau eliminat de la Copa Catalunya superat pel Balaguer (1-6)

L'equip de la Noguera no va donar opcions als trempolins, que se centren ara en la final de la Copa Pirineus i l'inici de lliga a Segona Catalana

Tomàs Garcia Espot Tremp | 9 de setembre de 2024 a les 10:13
L'equip trempolí aquest dissabte | CF Tremp
El CF Tremp ha quedat eliminat aquest dissabte de la Copa Catalunya després de caure contra el Balaguer al Pedrasanta per un clar 1 a 6. En la segona ronda de la competició, l'equip de la capital de la Noguera, que milita a Primera Catalana, una superior a la dels trempolins, no ha donat cap opció als locals.

Els visitants s'han avançat molt aviat, al minut 8, gràcies a Ramon Bayona, tot i que Adrià Codó aconseguia empatar el matx poc després. S'ha tractat, però, d'un miratge, ja que Bayona ha tornat a al minut 21 els balaguerins, que abans de la mitja part encara han tingut temps de marcar dos gols més, obra Joel Chiné i Adil.
 
A la represa, el guió ha estat el mateix, amb un Balaguer clarament dominador, que al 53 i al 58 ha rematat la golejada amb dos dianes més que han sortit de la bota de Nabil. Fora ja d'aquesta competició, els trempolins se centren ara en la final a tres de la Copa Pirineus, on s'enfrontarà dimecres al Coll de Nargó i l'Organyà.

 
Així mateix, els de la capital del Pallars Jussà ja es preparen per a l'inici de lliga a Segona Catalana, categoria en la qual buscaran aconseguir la permanència. La temporada del Tremp donarà el tret de sortida el pròxim diumenge 22 de setembre al Pedrasanta contra l'Alguaire.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació