Dimarts, 10 de setembre de 2024
fotografia

Els estanys triomfen al 20è concurs de fotografia «Indrets de la Vall Fosca»

Una fotografia nocturna de l’estany de Filià, de Josep Culleré, guanya el guardó màxim i el premi Manel Dalmau de 500 euros

Pallars Digital La Torre de Capdella | 10 de setembre de 2024 a les 10:38
Foto final dels premiats de la 20a edició del certamen | Ajuntament de la Torre de Capdella
Una fotografia nocturna de l’estany de Filià, de Josep Culleré, és la guanyadora del 20è concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca. Culleré ha rebut el màxim guardó i el premi Manel Dalmau, dotat amb 500 euros, així com un trofeu exclusiu creat per l’artista local La Santolina.

Mentrestant, Ramon Martínez va ser el guanyador del premi de 250 euros de la categoria general, indrets i racons de la Vall Fosca, amb la foto Tarda a Antist. En la categoria especial, que aquest any premiava fotos en blanc i negre de la Vall Fosca, el guardonat va ser de Xavier Loan, amb una espectacular imatge de l’estany Mar.
 

"Llum de lluna", de Josep Culleré, fotografia guanyadora del concurs. Foto: Josep Culleré


També es van fer dos mencions d’honor per a les dos fotos finalistes de cada categoria. El guanyador de la menció d’honor de la categoria general va ser Xavi Tobella, amb la foto Camí Obeix. Pel que fa a la categoria especial, el guanyador va ser Quico Gómez per la foto La llum al llac, una imatge de l’estany de Colomina.
 
En aquest 20è aniversari, l’acte va comptar amb un presentador de luxe, l'actor Pep Plaza, que va finalitzar el lliurament amb un espectacle d’humor i musical propi. Plaza va sorprendre al públic fent pujar a l’escenari la seva companya, la cantant Txell Sust, amb qui va cantar Illes dins d’un riu, de Tomeu Penya.

A l’acte d’entrega dels guardons hi va participar l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, dos dels quatre experts en fotografia i membres del jurat, Francesc Farrús i Alfons Ollé, i el guanyador del premi Manel Dalmau 2023, Joan Llimiñana, que ha format part del jurat en l’edició 2024.
 
L’alcalde de la Torre de Capdella va destacar la voluntat del consistori de voler continuar el concurs i fer-lo créixer més. En acabar el lliurament, es va oferir als participants unes galetes especialment creades per aquest dia per la pastisseria artesana La Tartera, acompanyades amb ratafia dels Raiers.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació