Dimarts, 10 de setembre de 2024
caiac

Faust Clotet i Dídac Foz, campions d’Espanya d’eslàlom a la Seu d’Urgell

L'Associació Esportiva Pallars ha aconseguit el 4t lloc de les dos modalitats olímpiques gràcies als bons resultats dels seus palistes

Pallars Digital Sort | 10 de setembre de 2024 a les 12:29
El jove palista Dídac Foz | AEPallars
Els palistes de l'Associació Esportiva Pallars, Dídac Foz i Faust Clotet, s'han proclamat campions d'Espanya cadet i júnior d'eslàlom durant la competició celebrada aquest cap de setmana al Canal Olímpic d’Aigües Braves de la Seu d’Urgell, on també té lloc el 4t Campionat d'Espanya de Kayak Cross.
 

Faust Clotet es va penjar l'or en categoria júnior. Foto: AEPallars

 
En total, el club pallarès ha aconseguit el 4t lloc de les dos modalitats olímpiques gràcies a la participació i els bons resultats generals de tots els seus palistes: en cadet masculí, i a banda de Dídac Foz, també han competit Ferran Lengua, Ian Puy i Magí Moyes.

D'altra banda, en júnior femení, l'AE Pallars ha comptat amb les palistes Jana Belmonte, Martina Faurat i Gabriela Sabaté, mentre que en categoria masculina, Serni Boada també ha pres part en la competició amb Faust Clotet, que el juliol passat es va proclamar campió del món júnior de Kayak Cross. Finalment, en categoria sènior, van participar Jus Erguin, Urko Cot i Pau Clotet.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació