Dimarts, 17 de setembre de 2024
Festes

Tremp tanca una festa major multitudinària i transversal

L'ajuntament fa un balanç molt positiu de la festivitat, que ha transcorregut sense incidents remarcables i amb gran assistència en la majoria d'activitats

Pallars Digital Tremp | 12 de setembre de 2024 a les 12:15
El concert de Mushkaa va batre rècords d'assistència la nit de dissabte | Ajuntament de Tremp
Tremp ha tancat quatre dies de festa major multitudinaris, plens d'activitats per a tots els públics i sense incidents a lamentar. L'alcaldessa Sílvia Romero ha explicat a Pallars Digital que estan "molt satisfets" amb el desenvolupament de la festivitat, que ha tingut lloc del 6 al 9 de setembre, tot assegurant que la programació "és la millor que hem fet mai". Un mèrit que atribueix majoritàriament a la feina de les tècniques de l'ajuntament.

En aquesta valoració positiva, Romero ha volgut posar l'accent en els esdeveniments multitudinaris, com per exemple el concert de la cantant Mushkaa, el dissabte, on es van batre rècords d'assistència. "Mai havíem vist el pavelló (del Casal) tan ple", ha explicat l'alcaldessa. Així mateix, assenyala que els altres concerts i activitats de caràcter cultural pensades per a tots els interessos també han gaudit de moltíssima afluència de públic.
 
D'altra banda, Sílvia Romero ha destacat la seva satisfacció pel pregó d'inici de la festa major, que enguany ha anat a càrrec de Roser Roca Tohà, directora general d'Airbus Geotech, especialment "pel missatge que podem transmetre". A més, i tot i que ja era fora de la programació, la batllessa també ha subratllat l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que va comptar amb l'historiador Sisco Farràs.
 

Les penyes van ser el principal epicentre de la nit trempolina. Foto: P.O.

 

Les penyes, grans protagonistes

Un altre dels epicentres de la festa trempolina són les penyes, que durant diverses nits han tenyit de gresca el carrer Tarragona de la capital pallaresa. Una proposta que, sense dubte, ha comptat amb molta afluència, però per la qual "hem d'aconseguir trobar un emplaçament adequat", segons ha apuntat l'alcaldessa.

La ubicació d'enguany, de fet, es va haver de canviar pocs dies abans de l'inici de la festa -de la zona del Joncar al carrer Tarragona- per "qüestions de seguretat".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació