Dimarts, 17 de setembre de 2024
Parlament

Els tres diputats pallaresos ocupen llocs destacats en comissions del Parlament

Neus Comes (PSC) presideix Acció Exterior, Jeannine Abella (Junts) és portaveu d'Interior, mentre que Josep Vidal (ERC) és vicepresident d'Agricultura

Tomàs Garcia Espot Barcelona | 16 de setembre de 2024 a les 12:22
Neus Comes presideix la comissió d'Exterior i UE del Parlament | @neuscomes
Els tres diputats del Pallars, Neus ComesJeannine Abella i Josep Vidal, han estat escollits en llocs destacats en diverses comissions legislatives del Parlament de Catalunya, constituïdes la setmana passada. En primer lloc, Comes (PSC), regidora d'Endavant per Sort, presideix la comissió d'Acció Exterior i Unió Europea, i també forma part de les d'Habitatge, Territori i Agricultura.
 

Per la seva banda, l'alcaldessa d'Isona i Conca Dellà, Jeannine Abella (Junts), és la nova portaveu de la comissió d'Interior i Seguretat Pública, alhora que és membre de les de Justícia i Qualitat Democràtica i Agricultura. A més, la cap de llista de Junts a Lleida també ha estat escollida secretària d'organització del partit.
 

Jeannine Abella, portaveu de la comissió d'Interior. Foto: Junts


Finalment, Josep Vidal (ERC), alcalde de Llavorsí, és el nou vicepresident de la comissió d'Agricultura, i també ocupa un lloc a la d'Interior, comissió que estarà presidida per la pallaresa i exconsellera de Territori, Ester Capella. En total, el Parlament de Catalunya compta amb 17 comissions legislatives relatives a cada àmbit del Govern.
 

Josep Vidal, vicepresident de la comissió d'Agricultura. Foto: ERC Alt Pirineu

 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació