Dimarts, 17 de setembre de 2024
energia

El pallarès Santi Martínez serà el president de L’Energètica pública

L'empresa d'energies renovables de la Generalitat pretén ser un actor clau en la transició energètica en un context de canvi climàtic

Pallars Digital Pallars | 17 de setembre de 2024 a les 12:24
Santi Martínez, en imatge d'arxiu | Km0 Energy
El recent canvi de Govern farà que un pallarès presideixi L'Energètica pública, l'empresa d'energies renovables de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de Santi Martínez, molt vinculat al sector energètic i promotor de diverses comunitats energètiques arreu de Catalunya, entre les quals la del Pallars Jussà, Energia del Pallars Jussà, que dirigeix actualment.

Natural d'Erinyà, Martínez substituirà l'exdiputat republicà Ferran Civit al capdavant d'una institució que vol ser un actor clau en la transició energètica al país en un context de canvi climàtic. El seu nomenament -tal com avança Nació- encara no s'ha fet efectiu i pot trigar dies o setmanes, ja que Martínez encara és al capdavant de Km0 Energy, empresa de la qual també n'és fundador.
 
Abans de liderar aquesta companyia, Santi Martínez va exercir durant vuit anys com a director executiu a Estabanell Energia, una empresa local d'energia. Anteriorment, també va treballar durant 15 anys a Massive/Philips Lighting com a director financer i més tard com a business controller del negoci de l'Il·luminació a la península Ibèrica. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació