Dimecres, 18 de setembre de 2024
diputació

Joan Talarn reprèn les visites als municipis de la demarcació a la Guingueta d'Àneu i Alt Àneu

El president de la Diputació de Lleida destaca els beneficis que obtenen amb els criteris de discriminació positiva en les diferents línies d'ajuts

Pallars Digital Pallars Sobirà | 18 de setembre de 2024 a les 10:24
Joan Talarn reunit amb els membres de l'Ajuntament d'Alt Àneu | Diputació de Lleida
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha reprès aquest dimarts les visites als municipis de la demarcació, fent parada als ajuntaments pallaresos de la Guingueta d'Àneu i Alt Àneu, tots dos governats per Esquerra Republicana (ERC).

Al primer d'ells, Talarn ha estat rebut pel seu alcalde, Jordi Pallé, amb qui s'ha trobat al consistori i ha mantingut una reunió de treball. Posteriorment, s'ha desplaçat fins al municipi d'Alt Àneu, on s'ha reunit amb membres de la corporació municipal, encapçalats per l'alcaldessa Laura Tristán.
 

El president de la Diputació amb l'alcalde de Guingueta, Jordi Pallé. Foto: Diputació de Lleida

 
Aquestes trobades del nou curs polític al Pallars Sobirà volen constatar el compromís de la Diputació de Lleida amb els municipis de muntanya, que es beneficien dels criteris de discriminació positiva.

Al mateix temps, s'ha posat en relleu el bon funcionament dels plans de Camins i Salut, per cobrir necessitats municipals, i la bona acollida del sistema de transferències del Pla de Suport Local.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació