Divendres, 27 de setembre de 2024
obres

La Biblioteca Maria Barbal de Tremp reobre després de dos mesos d'obres

Els treballs han millorat l'eficiència energètica, la funcionalitat i la salubritat de l'equipament cultural

Pallars Digital Tremp | 19 de setembre de 2024 a les 11:35
Entrada de la biblioteca Maria Barbal | TGE
La Biblioteca Maria Barbal de Tremp va reobrir la setmana passada les seves portes després dos mesos d'obres de reforma. Els treballs de millora, duts a terme per l'empresa trempolina Seipro, han consistit en la impermeabilització de la coberta, la instal·lació d'un sistema de renovació de l'aire, mentre que també s'ha millorat l'aïllament tèrmic.

D'altra banda, l'equipament també compta ara amb proteccions solars a la façana, mentre que s'ha millorat l'accessibilitat de l'edifici amb una porta automàtica per als usuaris amb mobilitat reduïda.
 
Així mateix, la biblioteca disposa ara d'una sala polivalent i diversos espais d'emmagatzematge, mentre s'han arranjat també els elements de façana deteriorats. En el transcurs de les obres, l'edifici va romandre obert al públic durant el juliol, mentre que a l'agost va tancar al públic per enllestir els treballs.

Unes tasques que han tingut un cost de prop de 290.000 euros, finançats al 100% pel Departament de Cultura de la Generalitat. La biblioteca Maria Barbal va inaugurar-se l'any 2008, i està ubicada en un edifici singular, projectat per l’arquitecte Jordi Bosch, que havia albergat la seu del Casal Cultural.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació