Divendres, 27 de setembre de 2024
gastronomia

El Cordevi maridarà música i arts escèniques amb productes del Pallars i comptarà amb vuit activitats

Amb un format cada cop més descentralitzat, en aquesta edició ja són sis els municipis que acolliran alguna proposta

Pallars Digital Tremp | 20 de setembre de 2024 a les 08:50
Els representants de Conca de Dalt, Tremp, Isona, Talarn i Pobla durant la presentació del Cordevi | Jordi Ubach
El festival Cordevi, que arrenca aquest dissabte 21 de setembre i s'allargarà fins al 17 de novembre, tornarà a maridar música i arts escèniques amb productes del Pallars. Els protagonistes seran, novament, la carn de corder i el vi, però també d'altres com la mel o l'oli. Així ho han deixat palès els alcaldes i representants institucionals que han assistit a la presentació del festival, que ha tingut lloc aquest dijous a l'Ajuntament de Tremp.

En total, per la vuitena d'activitats programades hi passaran una trentena de productors de la comarca per donar a conèixer els seus productes. El tret de sortida el donarà, aquest dissabte, el festival gastronòmic Vianda de la Pobla de Segur, on el plat estrella seran les hamburgueses i que comptarà amb la cuinera Maria Nicolau com a convidada.

 
Les activitats del Cordevi es descentralitzen cada cop més, i enguany ja són sis els municipis que acolliran alguna activitat aquest any: Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Conca de Dalt, Talarn i Gavet de la Conca. A la programació també s'hi concentra l'oferta firal de la tardor al Pallars i fins a nou propostes complementàries dissenyades per restauradors i programadors locals, com la Fira del Codony de Tremp o la Fira del Bolet d'Isona o la Fira de la Girella del Pont de Suert.
 
 

Música, dansa, màgia i teatre

Com en anteriors edicions, hi ha previstes caminades de pastor, presentacions, jornades tècniques i el CuinaTast. Pel que fa a la música, hi trobem des de música electrònica i fusió, com els The Groov & Sounds; propostes més clàssiques, amb veus com la d'Anna d'Ivori o Mar Pujol, passant per música inspirada en el folk pirinenc, com la proposta de Juli Barrero que presentarà el seu disc Sòlid.

A més, en aquesta edició també té lloc al festival les propostes de dansa, amb l'espectacle Niu de les pallareses Ntlades i una representació de petit format de la companyia trempolina ConTremporànies. Així mateix, la màgia farà la seva aparició al programa de la mà de la maga Melanie, mentre que el teatre també hi serà present amb la companyia Brodas Bros que presenta a Tremp L'exèrcit de la llum.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació