Divendres, 27 de setembre de 2024
cultura

Neix el festival «Brama» per reivindicar la música, la gastronomia i la cultura catalana a Burg

Organitzat pel restaurant All Negre, l’Aixalda de la Solana i Loser Surfers, tindrà lloc el proper 5 d’octubre i reunirà noms com Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o Adala

Pallars Digital Burg | 24 de setembre de 2024 a les 11:56
Imatge del poble de Burg, al municipi de Farrera | Joan Simon
El nou festival Brama arriba aquest pròxim 5 d'octubre per reivindicar la música, la gastronomia i la cultura catalana a Burg, al municipi de Farrera. L'esdeveniment, organitzat pel restaurant All de Negre, l'Aixalda de la Solana i l'associació Loser Surfers, reunirà noms de renom com Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o Adala.
 

Matí a la plaça i tarda de concerts

La jornada començarà al matí, a la plaça, amb un vermut musical a càrrec d'Albert Lario i Rafa Palomares; una xerrada sobre festivals autogestionats i també jocs infantils amb Baraka. Així mateix, tindrà lloc la fira de productes del Parc Natural de l'Alt PirineuDel Parc al plat, i també es comptarà amb la presència de La Barraca, la llibreria ambulant del Pirineu.
 
 
Després del dinar popular i de l'activitat de natura Conèixer el món del cérvol, es donarà inici a la tarda de concerts. A banda dels ja mencionats, hi actuaran Black Foots Reggae, Remei de Ca la Fresca, Ruralist Sound i Dimas. Per finalitzar la primera edició d'aquest nou festival pallarès, se servirà un sopar a càrrec del restaurant All Negre i l'Aixalda.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació