Dimarts, 1 d'octubre de 2024
Esports

El CF Pobla s'imposa a la Fuliola amb una gran segona part (4-1)

El CF Tremp cau a l'Albi (2-0) i el CB Tremp suma la primera victòria al Juncar contra el Sedis (84-80)

Tomàs Garcia Espot la Pobla de Segur | 30 de setembre de 2024 a les 10:02
Un doblet de Xavi Castells va encarrilar la victòria poblatana | TGE
El CF Pobla ha sumat aquest diumenge la segona victòria a la lliga després d'un partit complicat contra la Fuliola que s'ha resolt amb una gran segona part dels poblatans. A l'inici, la pressió alta dels visitants ha dificultat el joc del Pobla que, així i tot, ha disposat de dos bones oportunitats per obrir la llauna. No ha sigut fins al minut 31 que Uly Sánchez, després d'una escapada per banda esquerra, ha fet una passada entre línies per a Chua, que no ha perdonat.

A la represa, els de la Fuliola ha intentat buscar l'empat, però els poblatans han trobat de nou el camí de gol. Al 55, Xavi Castells ha rebut la pilota dins l'àrea, i després de sortejar uns quants rivals ha col·locat la pilota ben ajustada al pal esquerre del porter. A partir d'aleshores, el Pobla ha augmentat la pressió a dalt, causant múltiples pèrdues de pilota en camp contrari. En un d'aquests robatoris de cartera, al minut 70, Miki Molleví ha fet la passada de la mort a Xavi, que tampoc ha perdonat.

Chua conduint la pilota pressionat per un rival. Foto: TGE

Sense temps per a refer-se, un minut després la defensa rival ha vist com Uly es plantava a la frontal de l'àrea i engaltava un xut que entrava sense pietat per l'escaire. A continuació, i tot alguna altra oportunitat que hauria engrossit encara més el marcador, el Pobla ha abaixat el ritme, i al 83 la Fuliola ha fet el gol de l'honor, segellant el 4 a 1 final. Encara amb aspectes a millorar, els poblatans han demostrat solidesa en defensa, però sobretot, que tenen pólvora al davant.

Primera derrota de la temporada

Mentrestant, el CF Tremp ha patit la primera derrota de la temporada en el seu desplaçament al camp de l'Albi. Amb algunes baixes i lesions, el primer temps ha acabat sense gols, però els trempolins haurien pogut marxar al descans almenys amb dos gols d'avantatge. Tanmateix, les ocasions creades no han arribat a bon port.

A la segona meitat, una diana pallaresa d'Eze anul·lada per fora de joc ha precedit el primer gol dels de les Garrigues al 51. Malgrat tot, el Tremp ha intentat buscar l'empat, però quan faltaven vint minuts per al final, els locals han aconseguit la sentència d'un partit on els trempolins van meréixer més. Feia més de cinc mesos que l'equip no perdia a la lliga.

Remuntada i primers punts al Juncar

Pel que fa al bàsquet, el CB Tremp ha sumat els primers punts al pavelló del Juncar remuntant contra el Sedis. Després d'una mitja part on els de la Seu han estat superiors, els homes de Marc Farré s'han posat les piles i han retallat distàncies fins a col·locar-se 8 punts per sota al final del tercer quart.

Al darrer període els trempolins han ofert la seva millor versió, anotant 28 punts, enfront dels 16 del Sedis, i que finalment els han permès capgirar el marcador gràcies, en part, als 10 triples anotats. Eduard González va destacar amb els seus 20 punts (i 5 triples); el salassenc Gerard Castells en va fer 18, mentre que Conti va acabar amb 17.

Manel Moreno entrant a cistella en una acció del partit. Foto: Jordi Ubach

Finalment, els tres equips del Pàdel Pallars han jugat a casa aquesta jornada. El primer va perdre per 1 a 2 contra el CT Urgell B, mentre que el B va imposar-se pel mateix resultat al Tàrrega B. Victòria també per al conjunt femení, amb un 3 a 0 davant l'Ekke Vending D.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Grup 5
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 28
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Catalana - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet femení - Primera Territorial - Grup 1