Dilluns, 30 de setembre de 2024
Castellers

Els Malfargats de Pallars celebren el 7è aniversari amb una diada a Sort

Els castellers pallaresos han fet entrega de la camisa de la colla a l’ajuntament de la capital del Sobirà

Pallars Digital Tremp | 30 de setembre de 2024 a les 11:11
Els Malfargats carregant un castell aquest al Parc del Riuet | Malfargats de Pallars
Aquest dissabte, la colla castellera Malfargats de Pallars ha fet celebrat la diada del seu setè aniversari a Sort, acompanyats de la Colla Castellera de la Cerdanya. La jornada s’ha iniciat a la tarda davant la seu social dels Malfargats, a Casa Xorret, des d'on han fet un pilar de 4 caminat que ha arribat a la Casa de la Vila.
 
En aquest punt, els Malfargats han estat rebuts pels representants de l’ajuntament, entre els quals el regidor de Cultura, Pere Bàscones, a qui s'ha fet el lliurament de la camisa groga de la colla.  Posteriorment, diada s’ha traslladat al Parc del Riuet amb una cercavila pels carrers de la població i s’ha donat inici a la jornada castellera.
 
La diada ha transcorregut amb normalitat i les dos colles han pogut descarregar tots els seus castells. L’inici ha estat els pilars simultanis d’entrada, en què Malfargats n’ha descarregat dos i els de Cerdanya un.
 

El primer 5 de 6 pallarès de la història

En primera ronda, els amfitrions han descarregat el 3 de 6 amb agulla i els de Cerdanya un 3 de 6. En segona ronda, els pallaresos han descarregat per primer cop a la seva història un 5 de 6 amb total solvència, mentre que els ceretans descarregaven el 3 de 6 amb agulla. A la tercera ronda, els Malfargats han provat un 4 de 6 amb agulla que ha quedat en un peu desmuntat, tot i que després l’han tornat a provar i en aquesta ocasió l’han pogut descarregar.
 

El regidor de Cultura de Sort, Pere Bàscones, rebent la camisa groga dels Malfargats. Foto: Malfargats de Pallars

 

Tram final de temporada a Cerdanya i Manresa

Finalment, per acabar la diada, Malfargats ha descarregat un pilar de 4 aixecat per sota i els de la Cerdanya han descarregat un pilar de 4. A la finalització d’aquesta jornada, els Malfargats posen fi a les seves actuacions per terres pallareses d'enguany i encaren el darrer tram de la temporada amb parades a la Cerdanya i Manresa
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació