Dimecres, 2 d'octubre de 2024
cultura

La nova Biblioteca de Sort obrirà les portes el dilluns que ve després de cinc anys d’obres

Aquest divendres hi haurà una jornada de portes obertes de 17 a 19h de la tarda

Pallars Digital Sort | 2 d'octubre de 2024 a les 10:00
Interior de la nova biblioteca comarcal | Biblioteca de Sort
La nova Biblioteca Pública de Sort obrirà les portes dilluns que ve després de cinc anys d'obres i diversos contratemps. Abans, el divendres 4, l'equipament cultural oferirà una jornada de portes obertes, de 17 a 19h de la tarda, per tal de donar a conèixer els nous espais.
 
Pel que fa a l'horari del nou servei, la biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de les 16 a 20h del vespre, i també durant els matins, de dimarts a dissabte de 10 del matí a les 13h del migdia. L'Ajuntament de Sort ha celebrat que la prèvia de l'obertura d'aquest equipament "tan desitjat" coincideixi amb la 9a edició del Festival Lo Llumener.
 
Durant aquests cinc anys d'obres, l'obertura definitiva de la nova biblioteca s'ha anat demorant a causa d'alguns imprevistos. Un dels principals problemes va ser que l'Institut Català del Sòl (Incasòl) va trigar molt a lliure l'edifici a l'ajuntament. Un fet que va endarrerir les reformes a l'interior de l'equipament.

D'altra banda, en aquell moment -novembre de 2023- també quedava pendent instal·lar els equipaments informàtics, el sistema de megafonia o bé la retolació de prestatgeries. Prèviament, també hi havia hagut problemes amb la instal·lació del subministrament elèctric, que finalment es van resoldre.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació