Dimecres, 2 d'octubre de 2024
jornades per a l'excel·lència

Mig centenar de ponents en les 11es Jornades per a l’Excel·lència d’Esterri d’Àneu

L’edició d’enguany, que se celebrarà aquest divendres i dissabte, debatrà sobre els reptes de la joventut al Pirineu

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 2 d'octubre de 2024 a les 10:51
Una conferència de les Jornades del 2023 | Jornades per a l'Excel·lència
Mig centenar de ponents participaran en les 10 taules rodones i col·loquis previstos a les 11es Jornades per l'Excel·lència, que tindran lloc aquest divendres i dissabte a Esterri d’Àneu. Enguany, porten per títol Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional i volen centrar el debat en els problemes, inquietuds, reptes i propostes de futur dels i les joves de la vegueria.

La presència de la joventut no només figura als títols sinó que tot l’esdeveniment està liderat pels joves de les comarques de muntanya, organitzacions juvenils o per òrgans de participació d’aquest col·lectiu. L’organització ha fomentat la presència de destacats joves en diferents àmbits perquè fossin ells qui aportessin la visió sobre com debatre els diferents temes i proposar ponents d’interés.
 
Així, les 11es Jornades per a l’excel·lència comptaran un any més amb ponents de reconegut prestigi i referents en els seus àmbits com l’exfutbolista Bojan Krkić, els esportistes olímpics Mònica Dòria i Miquel Travé, l’escriptor i filòsof Ferran Sàez, el nou director general de Polítiques de Muntanya, Carlos Guàrdia; l’economista Xavier Sala i Martín, la farmacèutica i influencer, Lena de Pons, o el divulgador i bioenginyer David Aguilar, conegut com a HandSolo.

Un any més, les Jornades per a l’excel·lència se celebraran al pavelló poliesportiu d’Esterri d’Àneu des de divendres dia 4 d’octubre a la tarda i fins dissabte dia 5 d’octubre al migdia i comptaran amb la retransmissió per streaming de totes les activitats. La jornada de dissabte, a més, es podrà seguir en directe gràcies a un acord amb Lleida TV.
 

L'Aran s'incorpora a les Jornades

A més, les Jornades per a l’excel·lència continuen en procés de creixement i en aquesta 11a edició hi haurà una ampliació de les activitats a la Val d’Aran. L’associació que promou aquest esdeveniment ha signat un conveni de col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran per formalitzar una cooperació que ja funcionava des de feia unes quantes edicions.

Es tracta d'un pas natural després de consolidar la col·laboració amb Andorra. El Principat ja acull des de fa tres anys una sessió prèvia i la presència d’experts i ponents procedents d’Andorra cada any és més nombrosa, gràcies a la implicació del Govern.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació