Dimecres, 2 d'octubre de 2024
aniversari

La Casa del Sol Naixent celebrarà mig segle d'història amb una gran festa

Tindrà lloc aquest dissabte a la plaça Capdevila amb nombroses activitats per a petits i grans

Pallars Digital Tremp | 2 d'octubre de 2024 a les 12:13
L'aixecada del ninot, un dels actes més populars per La Casa del Sol Naixent | Ajuntament de Tremp
Aquest dissabte, La Casa del Sol Naixent celebrarà el seu mig segle de vida amb una gran festa a Tremp. La jornada començarà a les 11 del matí a la plaça Capdevila amb jocs, tallers infantils, manualitats, pinta cares i moltes altres activitats.
 
Posteriorment, a les 12:30h, tindrà lloc un vermut musical amb la presència de La Masovera i Casa Montoliu, i amb la música de Diry Girls. La festa continuarà, ja durant la tarda, amb la discomòbil per a tothom a partir de les 17h.
 
Després del sopar dels membres i exmembres de La Casa, a les 00:30h començarà la festa al poliesportiu del Casal, amb les actuacions de Dj Lapoire i Dj Axel Gil. Les entrades es poden adquirir a través de la web Entrapolis.

Des de La Casa del Sol Naixent expliquen que estan molt contents perquè l'associació hagi pogut arribar als 50 anys de vida. Nascuda el 1974, al llarg de l'any aquesta entitat trempolina organitza múltiples actes culturals i de lleure, com ara colònies, la cavalcada dels Reis d'Orient, el Premi Vent de Port i, des de fa 49 anys també la popular Aixecada del Ninot cada 28 de desembre.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació