Dijous, 3 d'octubre de 2024
salut

El desplegament de la llei d’eutanàsia es debat a Tremp

Aquest dimecres l’Epicentre ha acollit una jornada amb l'objectiu d'informar i capacitar els professionals de la salut del territori

Pallars Digital Tremp | 3 d'octubre de 2024 a les 08:48
S'han tractat coneixements clau sobre la Llei Orgànica de Regulació de l'Eutanàsia | ICS
La Gerència d’Atenció Primària i a la Comunitat Alt Pirineu-Aran ha celebrat aquest dimecres la primera Jornada d’Eutanàsia a l’Epicentre de Tremp amb l'objectiu d'informar i capacitar els professionals de la salut del territori.

Durant aquesta jornada, s'han tractat coneixements clau sobre la Llei Orgànica de Regulació de l’Eutanàsia (LORE), així com una anàlisi del seu desplegament a Catalunya. A més, s’ha debatut sobre l’abordatge des d’una perspectiva ètica, pràctica i legal. 
 
Així mateix, s’ha presentat el procediment del Document de Voluntats Anticipades (DVA) i l’enviament digitalitzat al registre del Departament de Salut, que ha estat treballat per professionals de la Gerència, aspecte fonamental per garantir el respecte a les decisions del pacient.

Aquesta sessió també ha comptat amb la participació de professionals sanitaris del territori, que han compartit les seves experiències personals i han resolt dubtes en relació amb les possibles prestacions vinculades a l’eutanàsia. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació