Divendres, 4 d'octubre de 2024
sequera

Les quatre diputacions treballaran amb la Generalitat en accions contra la sequera als municipis

Joan Talarn ha rebut els presidents dels altres ens provincials en una de les habituals trobades per a consensuar les polítiques comunes en favor del món local

Pallars Digital Lleida | 4 d'octubre de 2024 a les 10:30
Joan Talarn reunit amb els altres presidents de les diputacions catalanes | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida ha rebut aquest dijous les presidències dels ens supramunicipals de Barcelona, Girona i Tarragona en una de les habituals trobades per a consensuar les polítiques comunes en favor del món local. Tots quatre han acordat mantenir i incrementar la coordinació amb el Govern, especialment pel que fa a les accions a efectuar als municipis en matèria de polítiques contra la sequera.

Segons han posat de manifest, la intenció de la coordinació de les diputacions amb el Govern és evitar possibles duplicitats d’inversions i ser més efectius en la cobertura de les necessitats en les matèries detectades pels mateixos municipis, com preparar els sistemes de subministrament d’aigua potable en futurs episodis de sequera.
 
Per aquest motiu, finalitzada la visita al Palau de la Diputació de Lleida, han mantingut un dinar de treball amb el nou Secretari General de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, Xavier Amor, per tal de fixar les bases d’una interlocució efectiva i àgil.

Abans de la reunió de les quatre presidències, s’ha fet una recepció amb representants dels diferents grups polítics de la Diputació, amb el vicepresident Agustí Jiménez i la vicepresidenta Sandra Castro; la cap de l’Oposició, Rosa Perelló; la portaveu del grup del PSC, Cristina Morón; el portaveu del grup de Junts-Impulsem, Manel Solé, i el diputat del grup del PP, Joan Simeón. Les presidències han acordat que la propera trobada es realitzarà el pròxim mes de gener a la Diputació de Girona.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació