L'
Hotel Pessets de
Sort i l'
Escola d'Hoteleria del Pallars participen a la campanya de sensibilització
Aprofitem els aliments, impulsada pel
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre el
malbaratament alimentari i donar valor als aliments a través d’accions i activitats participatives.
La campanya, que finalitzarà el 5 d’octubre, ha comptat amb accions arreu de Catalunya com la tradicional Marató d’Espigolades o el Gran Dinar d’Aprofitament. El
Gastrorecup, que l’any passat va comptar amb 18 establiments adherits, oferirà enguany
més de 50 restaurants catalans que elaboraran
menús específics a partir només d’
aliments recuperats.
És a dir, es faran a partir de productes que estan en
perfectes condicions per al consum humà, però que s’han descartat al llarg de la cadena alimentària. Els
Gastrorecups es fan amb la col·laboració i participació d’
empreses agroalimentàries, que són els principals proveïdors d’aquests àpats d’aprofitament, conjuntament amb els
proveïdors locals dels diferents restaurants del territori.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi