Dilluns, 7 d'octubre de 2024
Esports

El CF Tremp suma un punt de mèrit contra l'Alcarràs (2-2)

El CF Pobla perd a casa amb el Térmens (1-4) i el FC Rialp s'estrena amb derrota a Santa Coloma de Queralt (1-0)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 7 d'octubre de 2024 a les 10:58
Els trempolins van resistir en un partit difícil, sumant un empat amb regust de victòria | TGE
Gran punt de mèrit el que ha sumat el CF Tremp aquest diumenge al Pedrasanta. Els trempolins rebien l'Alcarràs, un dels equips cridats a ocupar la part alta aquesta temporada, però que encara no havia sumat cap punt. Malgrat la pressió rival, els blanc-i-negres s'ha fet forts i han pogut crear ocasions. Al minut 22, després ràpid servei de banda d'Adrià Codó, Eze l'ha rebut dins l'àrea engaltant un xut imparable a l'esquerra del porter.

Els visitants, però, han continuat assetjant l'àrea pallaresa i a punt han estat d'igualar el marcador. Una de les més clares, al 35, ha estat rebutjada per Jordi Durany a la mateixa línia de gol. Tanmateix, quan faltaven 10 minuts per a la mitja part, l'Alcarràs trenava un bon contraatac que culminava amb un remat de cap i la pilota al fons de la xarxa.

Eze després de marcar el primer gol trempolí. Foto: TGE

Durany salva l'empat amb un golàs de falta

A la represa, el rival sortia amb ganes de fer mal, però el Tremp continuava disposant de bones ocasions. Al 55, Albert Gironès robava la cartera a un defensa a l'àrea petita, però una gran parada del porter evitava el gol trempolí. Tres minuts més tard, Eze aprofitava un rebuig després d'una oportunitat de Codó, però la diana era anul·lada per fora de joc.

Mentrestant, els d'Alcarràs feien bona una altra de les poques ocasions creades. Un rival rebia dins l'àrea gran, i el seu xut entrava a porteria després de topar amb un contrari. El Tremp, però, no estava disposat a abaixar els braços, i al minut 68 una falta a la frontal era executada magistralment per Jordi Durany amb una canonada imparable. Als darrers 20 minuts, els trempolins van resistir les envestides del rival, culminant així un partit difícil i sumant un empat amb regust de victòria.

El Térmens sentencia a la primera meitat

Mentrestant, el CF Pobla va patir la primera derrota d'aquesta temporada en un partit que va quedar sentenciat als primers 45 minuts. Enfront, un Térmens que va sortir a guanyar des de bon principi i que es posava per davant al minut 12. El gol de Lluc Suelves tres minuts després igualava les tornes, però els visitants continuaven dominant la partida.

Al 28, l'equip de la Noguera tornava a avançar-se, i dos minuts després rematava la feina amb un altre gol. Al darrer minut de joc de la primera meitat arribava el darrer, que sentenciava un matx on els poblatans van estar lluny d'oferir la seva millor versió i amb alguna baixa important a les seves files.

Derrota per la mínima en l'estrena

També va caure derrotat el FC Rialp en la seva estrena a Quarta Catalana al camp del Santa Coloma de Queralt. Un equip potent i amb talent que els del Pallars Sobirà van poder fer front fins al primer i únic gol del partit. Al segon temps, el Rialp van aguantar el tipus tot i les ocasions rivals, i haurien pogut empatar amb una falta directa a l'últim minut. Un "resultat just", segons l'entrenador, Santi Fité, que assegura que l'equip "va competir fins al final".

En bàsquet, el CB Tremp va patir dissabte la segona derrota de la temporada a la pista del Balaguer tot i dominar a la primera meitat. Després de marxar al descans amb un 32-38 favorable, al tercer temps els balaguerins sumaven un bon parcial i retallaven distàncies. Al darrer quart, la sort va ser per als locals, que es van imposar en un partit molt igualat per només quatre punts de diferència (82-78).

Pel Tremp, els màxims anotadors van ser Conti, amb 19 punts, Jordi Lloan, amb 16, i Eduard González amb 14. Per la seva banda, el sènior femení va tornar a perdre en aquest cas per 38 a 49 contra el Vallfogona.

Finalment, pel que fa al pàdel, el primer equip del Pàdel Pallars continua la seva mala ratxa, i és cuer de la categoria en perdre per 3 a 0 contra el Waps. En l'altra cara de la moneda, el segon equip va imposar-se al Gimenells A per 2 a 1, mentre que el conjunt femení va caure pel mateix resultat a casa contra el Juneda.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Grup 5
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 28
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Catalana - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet femení - Primera Territorial - Grup 1

Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.