Dilluns, 7 d'octubre de 2024
accident

Salven la vida en caure amb el cotxe per un pont a Llavorsí

El vehicle es va estimbar la matinada de diumenge a la llera de la Noguera Pallaresa, però sortosament no va caure a l'aigua

Pallars Digital Llavorsí | 7 d'octubre de 2024 a les 08:17
Els tres ocupants del vehicle van ser traslladats a l'Hospital de Tremp | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han rescatat la matinada d'aquest diumenge els tres ocupants d'un cotxe que s'ha precipitat per un pont al riu a Llavorsí. L'avís de l'accident s'ha rebut quan passaven quatre minuts de la una de la matinada a la cruïlla de la carretera C-13 amb l'L-504, cap a la Vall de Cardós i la Vall Ferrera.

El vehicle ha topat primer amb un fanal, després amb la barana del pont i s'ha estimbat al riu Noguera Pallaresa. Per sort, el cotxe ha quedat bolcat lateralment a la vora del riu i no ha caigut a l'aigua per molt poc.
 
Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat dos dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també efectius dels Mossos d'Esquadra. Els passatgers -tres homes de 22, 23 i 47 anys han pogut sortir pel seu propi peu, i han estat traslladats pel SEM amb ferides menys greus a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació