Dilluns, 7 d'octubre de 2024
Curses de muntanya

Abel Carretero acaba segon a la prova reina de la Salomon Ultra Pirineu 2024

La competició, de 100 quilòmetres i 6.600 metres de desnivell positiu, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Bagà, al Berguedà

Pallars Digital Vilamur | 7 d'octubre de 2024 a les 12:32
Carretero creuant la meta | Salomon Ultra Pirineu
El corredor Abel Carretero s'ha penjat la medalla de plata a la prova reina de la Salomon Ultra Pirineu 2024. Amb un temps de 10 hores i 35 minuts, l'atleta establert a Vilamur ha completat els 100 quilòmetres (i 6.600 metres de desnivell) de la competició, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Bagà, al Berguedà.

La cursa, la més important i amb més nivell de Catalunya, va reunir més de 1.000 corredors. Tal com explica Carretero a Pallars Digital, la primera meitat va ser molt igualada, amb un bon grup de corredors junts, mentre que a la segona, l'atleta va poder escapar-se, fins i tot ocupant la primera posició durant una estona.

Abel Carretero durant la cursa. Foto: Salomon Ultra Pirineu

Tercer millor temps de la història

Abel Carretero assegura que està molt content pel resultat, ja que havia entrenat molt de temps per assolir aquest objectiu. De fet, el seu ha sigut el tercer millor temps de la història de la competició, només superat pels que van aconseguir Kílian Jornet i el guanyador de l'edició d'enguany, Dmitri Mityaev.

Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.