Dimarts, 8 d'octubre de 2024
esquí

A la venda els forfets de la temporada d'hivern d'Espot i Port Ainé

Els usuaris poden adquirir-los amb descompte si el compren abans del 8 de desembre

Pallars Digital Espot | 8 d'octubre de 2024 a les 09:47
Esquiadors pujant a un telecadira a Port AIné | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha posat a la venda els forfets de temporada per aquest hivern 2024-2025 de les estacions d'esquí d'Espot Port Ainé, així com de les de Boí Taüll, la Molina, Vall de Núria i Vallter 2000. Aquests es poden adquirir amb descompte a les botigues en línia de cadascun dels equipaments fins al 8 de desembre.

A més, els usuaris que adquireixin forfet de temporada tindran l'oportunitat de gaudir d'una àmplia selecció d'avantatges com per exemple promocions de fins al 20% en classes d'esquí i descomptes en allotjaments i altres activitats. Amb aquestes promocions, FGC pretén apropar la neu i els esports d'hivern a tothom, reafirmant el seu "compromís com a servei públic per dinamitzar el turisme del Pirineu català".

L'oferta s'aplica al forfet de temporada FGC Turisme, que dona accés a les sis estacions d'FGC, Tavascan i a les set estacions de Tot Nòrdic, així com als forfets de temporada de cadascuna de les sis estacions de muntanya d'FGC i les de Tot Nòrdic. També hi ha promoció en el forfet de temporada d'esquí de muntanya, que permet dues pujades de remuntador mecànic, així com la pràctica d'aquesta modalitat d'esquí dins les estacions d'FGC.

El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d'adult en promoció de 690 euros; els territorials oscil·len entre els 361 euros i els 574 euros, i el d'esquí de muntanya té un preu únic de 160 euros. Tots ells es poden adquirir amb descompte a través de la botiga online de cada estació de muntanya. En el cas del Pallars, el forfet de temporada que dona accés a Espot i Port Ainé té un preu per adult de 412 euros.

 

Calendari de fires

Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, FGC Turisme serà present a les diverses fires del territori que s'organitzen per promocionar el turisme d'alta muntanya, així com els esports d'hivern. Entre les principals cites en destaquen algunes al Pallars, com són la Fira del Codony de Tremp, que tindrà lloc el proper 2 de novembre, i que comptarà amb la presència de les estacions d'Espot Esquí i Port Ainé.

Les estacions pallareses també seran presents, els dies 9 i 10 de novembre, a la Fira de tardor de Sort, una fira multisectorial amb productes de proximitat fets a la comarca, artesanies i activitats lúdico-festives i culturals per a tothom.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació