Dimarts, 8 d'octubre de 2024
música

Organitzen concerts de música de cambra a les estacions de tren de Cellers i la Pobla de Segur

La iniciativa té l'objectiu d'apropar la música simfònica a tota la ciutadania, en espais poc habituals

Pallars Digital Pallars | 8 d'octubre de 2024 a les 10:17
L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i la Fundació Julià Carbonell organitzaran conjuntament dos concerts de música de cambra en estacions de tren de Cellers i la Pobla de Segur.Es tracta d'una iniciativa inèdita que té l'objectiu d'apropar aquest estil musical al conjunt de la ciutadania en espais poc habituals.

Les actuacions, que seran d'entrada gratuïta, aniran a càrrec del quintet Sporadik Brass de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida-OJC. Els concerts s'han organitzat en cap de setmana per promoure-hi l'accés de públic visitant i s'han programat a una hora que permetrà accedir-hi fàcilment en tren.
 
En concret, el primer dels concerts tindrà lloc aquest proper dissabte, 12 d'octubre, a les 18h, a l'espai exterior de l'estació de Cellers, i anirà seguit d'un aperitiu. El segon concert, amb el mateix repertori musical, s'ha programat per al dissabte 26 d'octubre, a les 18h, també en un espai exterior de l'estació de la Pobla de Segur.

En aquest cas, el concert de la Pobla de Segur coincidirà amb l'últim dia de posada en circulació del Tren dels Llacs. Els assistents que ho vulguin podran accedir al concert a bord d'aquest comboi. Al llarg de tot el concert, el tren panoràmic estarà aturat a l'estació i, un cop finalitzat, els assistents podran agafar-lo per retornar als seus punts d'origen.
 
L'acord amb la Fundació Julià Carbonell s'emmarca en els patrocinis de l'àmbit de Responsabilitat Social Corporativa de Ferrocarrils amb l'objectiu, en aquest cas, de promocionar la cultura als seus espais.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació