Divendres, 11 d'octubre de 2024
Mitjans de comunicació

La revista «Garona-Nogueres» passarà a editar-se en solitari i només un cop l'any

El vuitè número de la publicació dedica el seu dossier a les fires i mercats que han donat i donen vida als principals pobles i viles d’Aran, el Pallars i la Ribagorça

Pallars Digital Pallars | 11 d'octubre de 2024 a les 08:41
Portada del vuitè número de la revista | Garona-Nogueres
El pròxim 18 d'octubre arriba a les llibreries el vuitè número de la revista Garona-Nogueres. Es tracta d'una edició molt especial, ja que serà l'última que sortirà a la llum conjuntament i de forma capicuada amb la revista Cadí-Pedraforca. A més, a partir de l'any que ve, Garona-Nogueres passarà a tenir una periodicitat anual, de manera que s’editarà únicament a la primavera.
 
El motiu d'aquest canvi és que, malgrat que durant els primers quatre anys de vida de la publicació, el suport rebut de lectors i institucions del territori ha estat molt valuós, malauradament és insuficient per fer viable un projecte com el que s’havia ideat inicialment. Amb aquest nou plantejament, doncs, es pretén centrar tots els esforços en un sol número, doblant-ne el paginat i, per tant, oferint molt més contingut.
 

Fires i mercats del Pirineu

Mentrestant, en aquesta vuitena entrega, la revista dedica el seu dossier a parlar de les fires i mercats que han donat i donen vida als principals pobles i viles d’Aran, el Pallars i la Ribagorça.

La conversa, en aquest cas, la protagonitza l’emblemàtica pediatra i activista per l’aranès, Imma Caubet; mentre que el retrat de família se centra en Casa Camp de Llessui. Entre els nombrosos continguts, també destaquen els Primers Relleus de l’historiador Oscar Jané, vinculat a la Vall de Boí
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació