Dilluns, 14 d'octubre de 2024
cuina

L'Institut de Sort acollirà tres seminaris de cuina per a professionals de la restauració del Pallars

«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre

Pallars Digital Sort | 14 d'octubre de 2024 a les 11:50
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
L'Institut Hug Roger III de Sort acollirà tres seminaris de cuina per a restauradors professionals del Pallars. Tindran lloc els dies 15 i 29 d’octubre i el 19 de novembre dins del programa Cuinem Talent, organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, i compta amb el suport del programa Treball a les comarques del SOC.
 
La iniciativa va dirigida a totes aquelles persones que tenen un restaurant al Pallars Sobirà o Jussà i volen aprofundir en l’ús de productes locals en la seva cuina. A més a més, també s’adreça a persones que vulguin intercanviar coneixements i crear xarxa amb altres professionals del sector.
 
La primera sessió anirà a càrrec d'Òscar Poquet (Restaurant Les Nous, Rialp), que donarà tret de sortida a aquests seminaris amb Arròs i terra: Creant sabors amb productes de proximitat. De les 17 a les 19:30h, els assistents podran gaudir dels seus coneixements culinaris.

El 29 d'octubre serà el torn d'Oriol Pallarès (És Pallarès, Tremp), que començarà la jornada amb Del camp al pot: conserves artesanes de producte local. Finalment, Ivan Agustí (Obrador d’Autor, Estac), protagonitzarà l’última jornada d’aquests seminaris amb Postres de proximitat: creacions dolces per a la restauració.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació