L'
Institut Hug Roger III de
Sort acollirà
tres seminaris de cuina per a restauradors professionals del Pallars. Tindran lloc els dies
15 i 29 d’octubre i el
19 de novembre dins del programa
Cuinem Talent, organitzat per
Sobirà Dinàmic i
Al Teu Gust, i compta amb el suport del programa
Treball a les comarques del Servei d'Ocupació de Catalunya (
SOC).
La iniciativa va dirigida a totes aquelles persones que tenen un restaurant al
Pallars Sobirà o Jussà i volen aprofundir en l’ús de
productes locals en la seva cuina. A més a més, també s’adreça a persones que vulguin intercanviar coneixements i
crear xarxa amb altres professionals del sector.
La primera sessió anirà a càrrec d'
Òscar Poquet (Restaurant Les Nous, Rialp), que donarà tret de sortida a aquests seminaris amb
Arròs i terra: Creant sabors amb productes de proximitat. De les
17h a les 19:30h, els assistents podran gaudir dels seus coneixements culinaris.
El 29 d'octubre serà el torn d'
Oriol Pallarès (És Pallarès, Tremp), que començarà la jornada amb
Del camp al pot: conserves artesanes de producte local. Finalment,
Ivan Agustí (Obrador d’Autor, Estac), protagonitzarà l’última jornada d’aquests seminaris el 19 de novembre amb
Postres de proximitat: creacions dolces per a la restauració.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi