Divendres, 11 d'octubre de 2024
art

El CAN de Farrera celebra el 12è Festival Saó d'Art, Natura i Pensament

L'edició d'enguany, amb més artistes que mai, arriba amb els colors tardorencs com a protagonistes de l'escenari de la Coma de Burg

Pallars Digital Farrera | 11 d'octubre de 2024 a les 12:00
El poble de Farrera | TGE
La 12a edició del Festival Saó arriba aquest cap de setmana a Farrera amb els colors tardorencs com a protagonistes de l'escenari de la Coma de Burg. Aquesta edició, amb més protagonistes que mai, es construeix amb artistes internacionals com Helena & The Sea, una parella d'artistes visuals arribats de Berlín que reflexionen sobre el concepte dels habitants que habiten els pobles de muntanya durant tot l'any amb el seu projecte Welcomecrows (Convidaocells).
 

Altres artistes que hi participen són l'actor i performer mallorquí Lluís Garau amb la peça escènica Hunter, una història fosca i crua que barreja caça, mort i sexe. També Carla Tovías, actriu i directora, Martina Manyà, artista visual, o Mariona Cañadas i Pedro Murua, artistes visuals que presenten Desdibuixar el temps, una peça visual on hi participa la parella artística i el seu teler.
 
Segons ells "La dimensió tèxtil del nostre treball, no només està en la pràctica, sinó també en la mirada: la relació, ja sigui de materials, de sons, de persones, d'ecosistemes o de vivències, generen teixit". L'edició d'enguany la tancarà l'artista multidisciplinari natural de Tivenys Josep Piñol.

La presentació de les artístiques sorgides de les residències es complementen amb taules de pensament, les anomenades Debats Saó. Alguns dels ponents són l'artista Ona Bros, la cineasta Alba Cros, l'escriptora Vanessa Freixa o el Col·lectiu DU_DA. Altres de les activitats programades durant el festival són les presentacions dels llibres La mort de l'altre, de Teresa Ibars, de Lo mig del món, de Roser Vernet o els concerts de la cupletista-punk Glòria Ribera, el pop mamarratxo de Svetlana o la música del cantautor Nico Roig.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació