Dilluns, 14 d'octubre de 2024
Esports

El FC Rialp suma la primera victòria amb golejada històrica contra el Ribera d'Ondara (10-0)

El CF Tremp cau a la segona part a Almacelles (3-0) i el CF Pobla guanya el Ponts amb un gol in extremis de Miki Molleví (2-3)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 14 d'octubre de 2024 a les 09:54
El partit es va haver de suspendre a l'inici de la segona meitat per manca de jugadors de l'equip rival | TGE
El FC Rialp s'ha estrenat aquest diumenge a casa amb una golejada escandalosa contra un equip, el Ribera d'Ondara, que arribava al municipal Jaume Bonell amb una sabata i una espardenya. El rival només va poder fer jugar nou jugadors, i això es va traduir amb una autèntica tromba de gols a la primera meitat: 9 a 0.

Mentrestant, les files del Ribera d'Ondara encara es feien més petites a causa de les lesions, i només començar el segon temps, i després del desè gol del Rialp, l'àrbitre va suspendre el partit perquè els visitants ja no tenien prou efectius per continuar jugant. Jan Roqué va firmar un hat-trick, Ignasi Planas i Quim Llena van fer un doblet cadascun, mentre que Eduard Semino, Sergi López i Kaoussou també van enviar la pilota al fons de la xarxa.

Els del Pallars Sobirà van marcar una pluja de gols al primer temps. Foto: TGE

Mala ratxa lluny del Pedrasanta

Segona Catalana, el CF Tremp continua sense poder sumar lluny del Pedrasanta, i aquest diumenge ha perdut per 3 a 0 contra l'Atlètic Almacelles. Després d'una primera part sense gols i un xut al travesser d'Adrià Codó, a la represa els locals s'han avançat amb un xut precís al minut 51.

Vint minuts després, i després d'un penal no xiulat sobre Jony, en la jugada de contraatac l'àrbitre ha assenyalat la pena màxima a l'àrea dels trempolins, que han vist com els locals marcaven el segon. El gol de la sentència ha arribat en la recta final i també des dels 11 metres després d'unes mans del Tremp.

En l'altra cara de la moneda, el CF Pobla s'ha retrobat amb la victòria amb un partit d'infartPonts. En la primera meitat els locals han tingut el domini de la pilota, però no han creat massa perill gràcies a la bona col·locació dels poblatans. En aquest duel físic i pesat, però, els de la Noguera han aconseguit obrir la llauna al minut 34.

Així i tot, la reacció del Pobla no s'ha fet esperar, i dos minuts més tard una escapada de Chua ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. A la represa, la igualtat s'ha mantingut fins al minut 73, quan Miki Molleví no ha fallat des del punt de penal. Tanmateix, el Ponts ha fet l'empat al 86, i els darrers compassos del matx han estat trepidants. En l'última jugada, una bona recuperació ha propiciat que acabés Molleví creuant la pilota al pal llarg, sentenciant la partida.

En bàsquet, el CB Tremp ha tornat a perdre, en aquest cas per 62 a 77 al pavelló del Juncar contra el Manyanet Molins. Després d'un primer quart igualat, els visitants s'han allunyat al segon període amb un parcial de 10 a 23. Tot i que la següent part els trempolins han intentat retallar distàncies, el rival ha estat superior i no ha deixat marge per a la remuntada.

Conti, amb 18 punts, i Jordi Lloan, amb 13 han sigut els màxims anotadors del Tremp. Per la seva banda, el Sènior femení ha sumat la primera victòria de la temporada guanyant per 32 a 54 contra el Seròs.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Grup 5
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 28
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Catalana - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet femení - Primera Territorial - Grup 1

Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.