Dilluns, 14 d'octubre de 2024
premi

La trempolina Roser Roca guanya la 10a edició dels «Premis DonaTIC» en la categoria Professional

Directora general d’Airbus a Espanya, és enginyera de telecomunicacions i compta amb més de 20 anys de trajectòria professional al sector TIC i aeronàutic

Pallars Digital Tremp | 14 d'octubre de 2024 a les 11:39
Roca recollint el guardó dijous passat | Xarxa Punt TIC
La trempolina Roser Roca Tohà ha estat guardonada a la 10a edició dels Premis DonaTIC en la categoria Professional. El lliurament va tenir lloc el passat dijous a la sala La Paloma de Barcelona, en un acte on 11 dones més procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic també han estat distingides d’entre un total de 70 candidatures que hi optaven.
 
Els guardons són impulsats pel Govern per reconèixer el paper i el talent de les dones en l’àmbit de les noves tecnologies i les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i oferir referents a nenes i noies per animar-les a dedicar-s’hi i assumir-hi posicions de lideratge en el futur.
 
Roser Roca és l'actual directora general d'Airbus a Espanya. Enginyera de telecomunicacions, compta amb més de 20 anys de trajectòria professional al sector TIC i aeronàutic. Després de deu convocatòries i 777 candidatures presentades en total, els Premis DonaTIC s’han consolidat com a referent a l’hora de reconèixer i divulgar la feina de les empresàries, professionals i estudiants catalanes en l’àmbit tecnològic i digital.

L’esdeveniment va comptar amb la participació, mitjançant un vídeo, del conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, que es va adreçar als assistents des del Parlament de Catalunya, on s’estava desenvolupant el Debat de Política General. L’acte també va comptar amb la presència i intervenció de la secretària de Polítiques Digitals, Maria Galindo.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació