Dimarts, 15 d'octubre de 2024
salut

Felip Benavent, nou gerent de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

Metge de professió, ja havia exercit aquest càrrec entre 2021 i 2022, quan va ser substituït pel trempolí Miquel Abrantes

Pallars Digital Tremp | 15 d'octubre de 2024 a les 09:04
El doctor Felip Benavent | Salut
Arriben nous canvis al sottogoverno després de l'arribada de Salvador Illa a la presidència de la Generalitat. El Departament de Salut ha nomenat aquest dilluns Felip Benavent com a nou gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran i director dels serveis territorials de Salut a la regió. Benavent ja havia ocupat aquest càrrec entre 2021 i 2022, quan va ser substituït pel trempolí Miquel Abrantes arran de la sortida de Junts del Govern.

Benavent té una àmplia trajectòria en gestió sanitària. A banda d'ocupar la gerència del Pirineu, entre 2020 i 2021 també va ser director de sector de la Regió Sanitària Lleida. Fins al juliol del 2021, recordem, la direcció de la regió sanitària pirinenca es trobava fusionada amb la del pla de Lleida.
 
Aquest mateix dilluns, el nou gerent s'ha reunit a Tremp amb la delegada del Govern a l'Alt Pirineu, Sílvia Romero. Durant la trobada, tots dos representants han parlat sobre la situació actual de la Regió Sanitària i també han compartit l'estat dels diferents projectes en curs.
 
Felip Benavent és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, metge especialista en medicina del treball i compta amb formació en gestió sanitària per ESADE. A més, disposa d'un màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Durant tres anys, va ser subdirector del Servici Aranés dera Salut i ha representat la Generalitat de Catalunya en el Consell d'Administració i la Comissió Executiva de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial Hospital de la Cerdanya.
 
A més, ha estat representant del Departament de Salut en el Patronat de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i en el Conselh de Direccion deth Servici Aranés de Benèster e Salut. Fins a la seva incorporació, Felip Benavent exercia com a adjunt a la Gerència Territorial ICS Lleida-Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació