Divendres, 18 d'octubre de 2024
comerç local

Èxit rotund en la jornada de portes obertes als industrials i productors de la Pobla de Segur

Prop de 100 persones han pogut conèixer des de dins part de les empreses gràcies a la iniciativa de Pobla Activa

Pallars Digital la Pobla de Segur | 17 d'octubre de 2024 a les 11:54
Visita a una de les empreses del polígon industrial | Bàrbara Chalamanch
Pobla Activa, l'Associació de comerciants del municipi, va celebrar dissabte amb èxit la primera Jornada de Portes Obertes als industrials i productors del poble amb l'objectiu de donar a conèixer i promocionar les empreses del polígon industrial.

L'acció es va pensar perquè fos una experiència per a tots, tant per als industrials i productors, obrint les portes dels seus negocis, obradors, magatzems i oficines, com pels visitants, que tenien l'oportunitat d'entrar a les entranyes de les empreses i conèixer tots els serveis i productes que ofereixen.
 

Visita a la fàbrica Licors Portet. Foto: Bàrbara Chalamanch


Hi van participar, Licors Portet, on el seu propietari, l'Àngel va fer una visita a la fàbrica de ratafia. Poblanet, on es va poder explicar els serveis que ofereix una bugaderia que no només té autoservei. També es va visitar la fàbrica CTretze, on l'Abel Sánchez va mostrar com es fa la cervesa artesana. Tot seguit, va ser el torn d'entrar a l'obrador de Cal Tomàs, on Laura Gordó va explicar el seu funcionament, i a més, ens va repartir el seu nou producte, el fuet, una secallona més curta.
 
A continuació, a Cuberes Plancheria, el Josep, a part d'ensenyar la seva nau, va explicar com s'organitzen per repartir els milers de referències que tenen en estoc per començar la feina. I per finalitzar, la Belén d'Alu Pallars, va mostrar les novetats que tenen per fer els tancaments, en una nau molt àmplia i moderna. La ruta va comptar amb el guiatge professional de Núria Martí, de Pirineu Emoció i Pallars Click.
 

La jornada va comptar amb gairebé 100 participants. Foto: Bàrbara Chalamanch


L'activitat va ser un tot un èxit de participació, amb gairebé 100 inscrits, que després de fer la ruta per les empreses, van acabar amb un dinar de productes km 0, on l'associació va aprofitar per explicar els seus objectius i les pròximes accions. El principal objectiu de Pobla Activa és el de potenciar el consum local i el relleu generacional, per això les accions que organitzen van encaminades a la promoció dels seus socis i a la consolidació de les empreses poblatanes.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació