Divendres, 18 d'octubre de 2024
ensorrament

S’ensorra la façana d’una casa deshabitada de Sant Serni

L'incident no ha provocat ferits i els Bombers han hagut de tallar el carrer Major per seguretat

Tomàs Garcia Espot Sant Serni | 18 d'octubre de 2024 a les 09:16
Imatge de la façana de l'immoble esfondrada | Bombers
Els Bombers han treballat aquest dijous en l'ensorrament de la façana d'una casa a Sant Serni (Gavet de la Conca). L'avís s'ha rebut a les 20:52h després que la part frontal de l'immoble, situat número 11 del carrer Major i que estava deshabitat, s'esfondrés dispersant la runa a l'interior però també cap al carrer.
 
Tal com expliquen des del cos a Pallars Digital, la part restant de la façana estava en un estat molt precari i a punt de caure. Per aquest motiu, les dos dotacions dels Bombers han tallat el carrer per seguretat des del número 3 al 6 i també el 13, ja que part de les restes de l'ensorrament havien afectat aquesta zona. També s'ha activat el Grup d'Estructures Col·lapsades per valorar les maniobres a realitzar.

 

Les pluges deixen registres imporants al Pallars

L'incident s'emmarca en uns dies on la pluja al Pallars i arreu de Catalunya ha deixat registres importants i també nombrosos desperfectes. Des de dimarts a dijous, per exemple, s'han acumulat fins a 70 litres a Espot (2.519 m), 44 al Montsec, 43 Sant Romà d'Abella 30 la Pobla de Segur. Només aquest dijous, a Figuerola d’Orcau van caure 84 litres
 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació