Dissabte, 26 d'octubre de 2024
Esports

Tripleta de derrotes dels equips de futbol pallaresos

El CF Tremp no pot amb el Balàfia (0-3), el CF Pobla cau per la mínima amb l'Angulària (0-1) i el FC Rialp perd a Solsona (5-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 21 d'octubre de 2024 a les 09:36
Una mala primera meitat va condemnar els trempolins | TGE
Jornada en blanc dels equips de futbol del Pallars. Al Pedrasanta, el CF Tremp va perdre la condició d'invicte com a local després d'una mala primera meitat contra el Balàfia. Amb un domini clar de la pilota, al minut 17 els de Lleida ja avisaven amb una clara ocasió davant d'uns trempolins mancats d'idees i poc intensos. El primer gol visitant arribava a la mitja hora després d'un contraatac ben trenat i el rival marcant a plaer.

A les portes del descans, el Balàfia feia el segon arran d'una bona combinació per banda dreta que acabava amb una passada de la mort. A la segona part, el Tremp va oferir una millor versió, mossegant al davant, però aquest diumenge la pilota no va voler entrar en les comptades ocasions que van tenir els trempolins, cap entre els tres pals. Al temps afegit, els visitants feien el tercer, sentenciant un partit estèril per al Tremp, però amb moltes lliçons a aprendre.

El trempolins no van trobar el camí de porteria. Foto: TGE

Derrota contra el líder

A Tercera Catalana, el CF Pobla rebia el líder invicte de la categoria, l'Angulària Anglesola, en un partit que es va decidir per la mínima. El duel va ser intens, físic, però amb poques ocasions per cap dels dos conjunts. A pocs minuts pel descans, els visitants van fer bona una contra per marcar l'únic gol del matx.

A la represa, els poblatans van intentar reaccionar buscant el gol de l'empat, però en aquesta ocasió la sort tampoc va estar del seu cantó, i l'equip suma el primer partit sense trobar el camí de porteria. Tot plegat, en una jornada d'estrenes per al Pobla: nova equipació, amb franges vermelles i blanques diagonals, pantalons vermells, i també nou marcador electrònic.

Tampoc ha aconseguit sumar punts el FC Rialp, que en la tercera jornada a Quarta Catalana va caure per 5 a 2 al camp del Solsona B. Després d'encaixar el gol local al primer minut de joc, els homes de Santi Fité aconseguien empatar abans del descans gràcies a Josep Cervós.

Tanmateix, a la segona part els del Pallars Sobirà van sortir desconcentrats, i el rival va aprofitar-ho per marcar una allau de gols. El segon del Rialp, obra de Julià Fortuny al 84, no va maquillar un mal partit dels pallaresos, que sumen dos derrotes en tres partits.

Nova derrota del bàsquet trempolí

En bàsquet, el CB Tremp tampoc troba el camí de la victòria, i aquest dissabte ha caigut de nou i de manera clara a casa del Pratenc per 78 a 55. L'equip de Marc Farré no va tenir opcions tot i un primer quart disputat, i el rival va poder ampliar diferències amb certa facilitat. Jordi Lloan, amb 18 punts, Txema amb 17 i Conti amb 13 van ser els màxims anotadors dels trempolins.

Finalment, els únics que han guanyat aquest cap de setmana són dos dels equips del Pàdel Pallars. El primer va fer-ho a casa per 2 a 1 contra el Castelldans, el B va imposar-se pel mateix resultat a la pista del Mollerussa, mentre que el conjunt femení va perdre per 1 a 2 amb el Castelldans.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Grup 5
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 28
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Catalana - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet femení - Primera Territorial - Grup 1

Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.