Diumenge, 20 d'octubre de 2024
acadèmia de talarn

Juren bandera els 580 alumnes de l'acadèmia militar de Talarn

Formen part de la 50a i 52a promoció del cos general de l’exèrcit de terra espanyol

Pallars Digital Talarn | 20 d'octubre de 2024 a les 09:43
Imatge de la jura de bandera d'aquest dissabte a l'AGBS | AGBS
L'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn ha acollit aquest dissabte la jura de bandera dels prop de 580 alumnes de la 50a i la 52a promoció del cos general de l'exèrcit de terra. L'acte ha estat presidit per Amador Ensenyat, General d'Exèrcit i Cap d'Estat Major de l'exèrcit de terra espanyol.

L'acte s'ha celebrat amb una gran presència de les famílies dels alumnes, que han volgut acompanyar-los en un dels dies considerats més importants dins la professió militar, reunint a les grades de l'esplanada Juan Carlos I del recinte pallarès a més de 2.200 persones. L'AGBS, recordem, està commemorant aquest any el 50è aniversari de la seva fundació.

La 52a promoció està formada per 507 alumnes, 49 de les quals són dones, que romandran a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) fins al mes de desembre, quan completaran la seva formació a les diferents acadèmies fonamentals de l'exèrcit.  

D'altra banda, els alumnes de la 50a promoció són tots d'accés amb titulació prèvia, per la qual cosa només realitzen un any acadèmic enfront dels tres de les promocions anteriors. Aquesta està formada per 71 alumnes, dels quals només tres són dones.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació